Het team van Axon

Het team van Axon

Het team van AXON Fysio Deinum
Axon Fysiotherapie is al meer dan 10 jaar gevestigd in Deinum. Manueel therapeut Jaring Beeksma is de praktijk aan huis begonnen waarna het al snel werd uitgebreid met meerdere behandelkamers en een oefenzaal. Sinds 2011 is Bennert Beeksma, de zoon van Jaring, ook bij Axon komen werken. Samen met zijn vader is hij nu mede-praktijkeigenaar. Ook Bennert is manueel therapeut. Kinderfysiotherapeut Marije van der Werf is er al vanaf het allereerste begin bij. Het team wordt gecompleteerd door Trienke Streekstra. Zij is oedeemfysiotherapeut.

Jaring Beeksma

Fysiotherapeut & praktijkeigenaar jaring@axonfysiodeinum.nl
Specialisatie(s) Manuele Therapie Aanvullingen McKenzie Mulligan Dry Needling Noorse Medische Trainingstherapie Vestibulaire revalidatie

Bennert Beeksma

Bennert Beeksma
Fysiotherapeut & praktijkeigenaar bennert@axonfysiodeinum.nl
Specialisatie(s) Manuele Therapie Aanvullingen McKenzie Mulligan Bewegingsketentherapie

Marije van der Werf

Marije van der Werf
Fysiotherapeut marije@axonfysiodeinum.nl
Specialisatie(s) Kinderfysiotherapie Aanvullingen Sensorische Informatieverwerking bij kinderen Zuigelingenasymmetrie Noorse Medische Trainingstherapie Vestibulaire revalidatie Running Therapie
Fitness zaal AXON Fysio Deinum

De praktijk

Axon Fysiotherapie is een kwalitatief hoogwaardige praktijk voor fysiotherapie, met een door alle zorgverzekeraars toegekende plusstatus. Axon biedt een breed pakket aan fysiotherapie en is gespecialiseerd in rug- en nekproblematiek (manueel therapie) en kinderfysiotherapie.

Axon heeft zijn hoofdlocatie in Deinum en een dependance in het gezondheidscentrum Nij Franjum te Marsum en het gezondheidscentrum It Kleaster te Wytgaard.