NIEUW BIJ AXON!: programma bij (langdurig bestaande) rug- en/of nekklachten

Programma voor rug- en of nekklachten

We bieden een nieuw onderzoek- en behandelprogramma aan voor mensen met rug- en/of nekklachten. In 4 tot 6 afspraken wordt uw klacht geanalyseerd en behandeld. Bij langdurig bestaande klachten is het voor een duurzaam resultaat raadzaam om daarop volgend een trainingsprogramma te volgen.


Inhoud van het programma:

Onderzoek:
Er zal een uitgebreid onderzoek plaatsvinden, gericht op:

  • Het functioneren van de rug- en nek, door middel van een Manueel Therapeutisch onderzoek
  • Het analyseren van het bewegingsgedrag. Daarbij wordt gekeken naar de uitvoering van alledaagse zaken en werkzaamheden, die mogelijk uw klachten veroorzaken of mede in stand houden


Behandeling:

  • Verbeteren van het bewegingsgedrag (bewegingspatronen) door middel van Bewegingsketen Therapie.
  • Manueel Therapeutische behandeling bij persoonlijke bewegingsproblemen lokaal in de rug of nek.

 

Training:
Bij langdurig bestaande rug- en/of nekklachten is het voor een duurzaam resultaat raadzaam om na bovenstaande behandeling een trainingsprogramma te volgen. Deze training duurt 3 maanden. U komt 2 keer per week te trainen. Hierbij wordt gericht op het verbeteren van de stabiliteit, kracht en conditie in relatie tot uw rug- en/of nekklachten.


Vergoeding:
Indien u een aanvullende verzekering heeft, wordt het programma (grotendeels) daaruit vergoed. Indien u geen aanvullende verzekering heeft, of een beperkte aanvullende verzekering, dan gelden de tarieven voor behandeling en eventueel training zoals vermeld op de website.


« Terug